Arabisk kaffe er annerledes enn norsk kaffe ,og det smaken er også annerledes mellom de arabiske land,i de gamle arabiske land ser du kaffe har lys farget.men jeg kokt kaffe på tyrkisk måte som vi gjør i Syria og noen land der.Smaken kanskje uvant med det er godt.Du kan kjøpe med kardemomme eller uten.Manger bruker litt sukker i kaffe i tyrkia og Syria så det er opp til deg ,kaffepulver er ikke like så det kan hende at du vil ha en sterk kaffe eller mild,det er bare og bruk mer kafffepulver.Min oppskrift her er enkel og god etter min smak .

Ha dere en fin dag 🙂 

Ingredienser: 2 små kopper

2ts fylt med arabisk kaffe (kan kjøpes i utlandsk butikk eller vanlig mat butikk )

1ts sukker,kan sløyfes

2dl vann

 

Det finnes mange slage arabisk kaffe ,jeg kjøpt en med kardemomme .

Ha kaffe i en liten kjele 

Og sukker

Så vann og rør 

La den koke over middels varme.Når kaffe begynner å koke (rør i kjelen av og til )ser du at det kommer skum på toppen

Tar du skummet og legger den i koppene.

Hel resten av kaffe i koppene.

Typisk arabiske kaffe at det du drikker kaffe fra koppen ikke helt til bunnen fordi der ligger kaffepulver som du skal kaste etter du har drukket kaffe 🙂

Følge meg på facebook Her

#kaffe #arabisk #tyrkisk